Gas chromatography-olfactometry (GC-O), electronic noses (e-noses) and electronic tongues (e-tongues) for in vivo food flavour measurement - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Gas chromatography-olfactometry (GC-O), electronic noses (e-noses) and electronic tongues (e-tongues) for in vivo food flavour measurement

Abstrakt

The capter revies two types of artificial olfaction instrumentation, i.e. gas-chromatography-olfactometry (GC-O) and chemical sensor technologies (electronic nose and tongue), combined with multivariate data processing methods as promising approaches for rapid analysis of food. The chapter also includes examples of specific applications for the detection of food flavour and volatile components.

Cytowania

  • 2 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 2

    Scopus

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Tytuł wydania:
W : Instrumental assessment of food sensory quality: A practical guide strony 195 - 229
Język:
angielski
Rok wydania:
2013
Opis bibliograficzny:
Wardencki W., Chmiel T., Dymerski T.: Gas chromatography-olfactometry (GC-O), electronic noses (e-noses) and electronic tongues (e-tongues) for in vivo food flavour measurement// W : Instrumental assessment of food sensory quality: A practical guide/ ed. David Kilcast Cambridge (UK), Philadelphia (USA): Woodhead Publishing Limited, 2013, s.195-229
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1533/9780857098856.2.195
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 188 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi