Characteristic of antioxidant activity of dry-cured pork loins inoculated with probiotic strains of LAB - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Characteristic of antioxidant activity of dry-cured pork loins inoculated with probiotic strains of LAB

Abstrakt

Cytowania

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 9

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
CyTA-Journal of Food nr 15, wydanie 3, strony 374 - 381,
ISSN: 1947-6337
ISSN:
1947-6337
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/19476337.2016.1271828
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 61 razy

Meta Tagi