CyTA-Journal of Food - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

CyTA-Journal of Food

ISSN:

1947-6337

eISSN:

1947-6345

Dyscypliny:

  • inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • inżynieria materiałowa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 40 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 40 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 20 A
2017 20 A
2016 15 A
2015 20 A
2014 15 A
2013 15 A
2012 15 A
2011 15 A

Model czasopisma:

Open Access

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 4.4
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 4.4
2022 4.7
2021 4.5
2020 3.3
2019 2.8
2018 2.5
2017 2.2
2016 1.9
2015 1.4
2014 1.2
2013 0.9
2012 0.9
2011 0.9

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 5

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2020
Rok 2019
Rok 2017
Rok 2014
  • Effect of long-term cold storage on physicochemical attributes and bioactive components of kiwi fruit cultivars
    Publikacja
    • Y. Park
    • M. Hee Im
    • J. Choi
    • H. Lee
    • K. Ham
    • S. Kang
    • Y. S. Park
    • M. Suhaj
    • J. Namieśnik
    • S. Gorinstein

    - CyTA-Journal of Food - Rok 2014

    Various kiwi fruit cultivars, bred in Korea, were kept in cold storage for 8–24 weeks for possible increase of their quality. Firmness significantly decreased at initial time in all cultivars.The rate of softeningwas the slowest in “Hayward”, followed by “Hort16A”, “Haenam”, “Daheung”, “Bidan”, “Hwamei”, and “SKK 12”. Sensory value increased with decreasing of firmness. Soluble solids content increased with storage time while acidity gradually...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

wyświetlono 666 razy