Effect of probiotic bacteria on antiradical activity of peptides isolated from dry-cured loins - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of probiotic bacteria on antiradical activity of peptides isolated from dry-cured loins

Abstrakt

Cytowania

  • 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
CyTA-Journal of Food nr 15, wydanie 3, strony 382 - 390,
ISSN: 1947-6337
ISSN:
1947-6337
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/19476337.2017.1279220
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 54 razy

Meta Tagi