Compositional characteristics and nutritional quality of European beaver (Castor fiber L.) meat and its utility for sausage production - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Compositional characteristics and nutritional quality of European beaver (Castor fiber L.) meat and its utility for sausage production

Abstrakt

Cytowania

  • 1 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 0

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Żochowska-Kujawska

    Joanna Żochowska-Kujawska

  • Zdjęcie użytkownika  Kazimierz Lachowicz

    Kazimierz Lachowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Sobczak

    Małgorzata Sobczak

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Bienkiewicz

    Grzegorz Bienkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Marek Kotowicz

    Marek Kotowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Ewelina Machcińska

    Ewelina Machcińska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES nr 34, wydanie 1, strony 87 - 92,
ISSN: 1212-1800
ISSN:
12121800
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.17221/350/2015-cjfs
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 44 razy

Meta Tagi