Differential scanning calorimetry as a tool to assess the oxidation state of cold-pressed oils during shelf-life - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Differential scanning calorimetry as a tool to assess the oxidation state of cold-pressed oils during shelf-life

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Food Measurement and Characterization nr 17, wydanie 6, strony 6639 - 6651,
ISSN: 2193-4126
ISSN:
2193-4126
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s11694-023-02152-8
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 9 razy

Meta Tagi