Effect of acid whey-fortified breads on caecal fermentation processes and blood lipid profile in rats - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of acid whey-fortified breads on caecal fermentation processes and blood lipid profile in rats

Abstrakt

Cytowania

  • 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika Dr hab. inż. Małgorzata WRONKOWSKA

    Małgorzata WRONKOWSKA Dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Soral-Śmietana

    Maria Soral-Śmietana

  • Zdjęcie użytkownika  Zenon Zduńczyk

    Zenon Zduńczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Jerzy Juśkiewicz

    Jerzy Juśkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Jadacka

    Monika Jadacka

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Majkowska

    Anna Majkowska

  • Zdjęcie użytkownika  Fabian Dajnowiec

    Fabian Dajnowiec

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
BRITISH JOURNAL OF NUTRITION nr 118, wydanie 3, strony 169 - 178,
ISSN: 0007-1145
ISSN:
0007-1145
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1017/s0007114517001921
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 12 razy

Meta Tagi