Effect of Starch Substitution by Buckwheat Flour on Gluten-Free Bread Quality - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Starch Substitution by Buckwheat Flour on Gluten-Free Bread Quality

Abstrakt

Cytowania

  • 7 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 9 1

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food and Bioprocess Technology nr 6, wydanie 7, strony 1820 - 1827,
ISSN: 1935-5130
ISSN:
1935-5130
Rok wydania:
2013
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s11947-012-0839-0
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 13 razy

Meta Tagi