Free Amino Acids and Biogenic Amines Content during Ageing of Dry-cured Pork Loins Inoculated with <i>Lactobacillus casei</i> ŁOCK 0900 Probiotic Strain
Abstrakt
Cytowania
-
1 8
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 8
Scopus
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
nr 21,
wydanie 2,
strony 167 - 174,
ISSN: 1344-6606 - ISSN:
- 1344-6606
- Rok wydania:
- 2015
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3136/fstr.21.167
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 49 razy