Free Amino Acids and Biogenic Amines Content during Ageing of Dry-cured Pork Loins Inoculated with <i>Lactobacillus casei</i> ŁOCK 0900 Probiotic Strain - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Free Amino Acids and Biogenic Amines Content during Ageing of Dry-cured Pork Loins Inoculated with <i>Lactobacillus casei</i> ŁOCK 0900 Probiotic Strain

Abstrakt

Cytowania

  • 1 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 8

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH nr 21, wydanie 2, strony 167 - 174,
ISSN: 1344-6606
ISSN:
1344-6606
Rok wydania:
2015
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3136/fstr.21.167
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 44 razy

Meta Tagi