Melting and crystallization DSC profiles of milk fat depending on selected factors - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Melting and crystallization DSC profiles of milk fat depending on selected factors

Abstrakt

Cytowania

  • 5 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 5

    Scopus

Autor (1)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY nr 113, wydanie 1, strony 199 - 208,
ISSN: 1388-6150
ISSN:
1388-6150
Rok wydania:
2013
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s10973-013-3087-2
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 12 razy

Meta Tagi