Oxidative and microbiological stability of raw ground pork during chilled storage as affected by Plant extracts - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Oxidative and microbiological stability of raw ground pork during chilled storage as affected by Plant extracts

Abstrakt

Cytowania

  • 2 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 3

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Muzolf-Panek

    Małgorzata Muzolf-Panek

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Kaczmarek

    Anna Kaczmarek

  • Zdjęcie użytkownika  Renata Cegielska-Radziejewska

    Renata Cegielska-Radziejewska

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Majcher

    Małgorzata Majcher

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES nr 22, wydanie 1, strony 111 - 129,
ISSN: 1094-2912
ISSN:
1094-2912
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/10942912.2019.1579834
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 15 razy

Meta Tagi