Potato Starch Extrusion and Roasting with Apple Distillery Wastewater as a New Method for Resistant Starch Production - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Potato Starch Extrusion and Roasting with Apple Distillery Wastewater as a New Method for Resistant Starch Production

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (9)

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Zięba

    Tomasz Zięba

  • Zdjęcie użytkownika  Dominika Solińska

    Dominika Solińska

  • Zdjęcie użytkownika  Artur Gryszkin

    Artur Gryszkin

  • Zdjęcie użytkownika  Bartosz Raszewski

    Bartosz Raszewski

  • Zdjęcie użytkownika  Đurđica Ačkar

    Đurđica Ačkar

  • Zdjęcie użytkownika  Jurislav Babić

    Jurislav Babić

  • Zdjęcie użytkownika  Borislav Miličević

    Borislav Miličević

  • Zdjęcie użytkownika  Antun Jozinović

    Antun Jozinović

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 11, wydanie 19,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app11199169
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 53 razy

Meta Tagi