Abstrakt
Analytical chemists face a challenge to bring comprehensive information on a given food and biological sample by using the best available analytical techniques and meet the requirements of sustainable development and green chemistry at the same time. A key objective of this chapter is to review selected literature data on the utilization of solid-phase extraction techniques with special attention to their miniaturized modes in order to assess the safety, quality and nutritional value of foods. The techniques will be discussed in the context of different samples and analytical information which is about to be obtained.
Cytowania
-
0
CrossRef
-
0
Web of Science
-
0
Scopus
Autorzy (4)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja monograficzna
- Typ:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
- Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2021
- Opis bibliograficzny:
- Garwolińska D., Marcinkowska R., Namieśnik J., Hewelt-Belka W.: Sample Preparation in Foodomics: Miniaturized Solid-Phase Extraction// Comprehensive Foodomics.Vol.2/ : , 2021, s.556-580
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/b978-0-08-100596-5.22806-0
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 147 razy