Technological and nutritional properties of meat from female wild boars (<i>Sus scrofa scrofa</i> L.) of different carcass weights - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Technological and nutritional properties of meat from female wild boars (<i>Sus scrofa scrofa</i> L.) of different carcass weights

Abstrakt

Cytowania

  • 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 8

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Archives Animal Breeding nr 62, wydanie 2, strony 597 - 604,
ISSN: 2363-9822
ISSN:
2363-9822
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5194/aab-62-597-2019
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 64 razy

Meta Tagi