Certyfikat jakości w produkcji żywności. - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Certyfikat jakości w produkcji żywności.

Abstract

Opisano wybrane zagadnienia dotyczące technicznych aspektów w produkcji żywności. Zwrócono szczególną uwagę na potrzebę określenia i diagnozowania krytycznych punktów w takiej produkcji tj. tych miejsc, w których mogą pojawić się zagrożenia dla jakości produktu końcowego. Uznano za konieczną ciągłą kontrolę poziomu zagrożenia w tych punktach, a także monitorowanie oraz archiwizowanie danych o parametrach oddziaływania na strumień przetwarzanej masy w całej linii technologicznej.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Published in:
Technika Chłodnicza i Klimatyzacyjna pages 178 - 182,
ISSN: 1231-188X
Language:
Polish
Publication year:
2003
Bibliographic description:
Matuszek T.: Certyfikat jakości w produkcji żywności.// Technika Chłodnicza i Klimatyzacyjna. -., nr. 5(87) (2003), s.178-182
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 115 times

Recommended for you

Meta Tags