Czynniki wspierające i utrudniające ciągłe doskonalenie jakości usług gastronomicznych - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Czynniki wspierające i utrudniające ciągłe doskonalenie jakości usług gastronomicznych

Abstract

W niniejszej publikacji autorzy zaprezentowali podstawowe aspekty związane z ciagłym doskonaleniem usług gastronomicznych. Zaprezentowano wybrane zagadnienia zwiazane z zarządzaniem zmianą jak również czynniki które wpływają napędzajaco oraz spowalniajaco na zmiany a w dalszej konsekwencji na ciągłe doskonalenie tego typu usług

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Published in:
PRACE I MATERIAŁY WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO no. 10, pages 318 - 327,
ISSN: 1732-1565
Language:
Polish
Publication year:
2012
Bibliographic description:
Łopatowska J., Zieliński G.: Czynniki wspierające i utrudniające ciągłe doskonalenie jakości usług gastronomicznych// PRACE I MATERIAŁY WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO. -Vol. 10., nr. No. 3, Part 1 (2012), s.318-327
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 62 times

Recommended for you

Meta Tags