Effects of cooking on the bioactivity of lotus roots and white onions - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Effects of cooking on the bioactivity of lotus roots and white onions

Abstract

W pracy przedstawiono wyniki badań wpływu obróbki termicznej (gotowanie) na zawartość związków bioaktywnych i potencjału przeciwutleniającego korzenia lotosu i cebuli białej.Wyniki badań jednoznacznie wskazują na fakt, że taki proces obróbki wpływa w znaczącym stopniu na spadek stężenia związków bioaktywnych i potencjału przeciwutleniającego.

Citations

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 8

    Scopus

Cite as

Full text

download paper
downloaded 6 times
Publication version
Accepted or Published Version
DOI:
Digital Object Identifier (open in new tab) 10.1080/10942911003687256
License
Copyright (2012 Taylor and Francis Group, LLC)

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
Published in:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES no. 15, pages 49 - 59,
ISSN: 1094-2912
Language:
English
Publication year:
2012
Bibliographic description:
Im M. H., Park Y., Ham K., Kang S., Heo B., Leontowicz H., Leontowicz M., Namieśnik J., Najman K., Gorinstein S.: Effects of cooking on the bioactivity of lotus roots and white onions// INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES. -Vol. 15, iss. 1 (2012), s.49-59
DOI:
Digital Object Identifier (open in new tab) 10.1080/10942911003687256
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 52 times

Recommended for you

Meta Tags