Factors affecting the deacetylation of chitosans by chitin deacetylase from Mucor rouxii. - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Factors affecting the deacetylation of chitosans by chitin deacetylase from Mucor rouxii.

Abstract

Celem pracy było określenie przyczyn niecałkowitej enzymatycznej deacetylacji chitozanu. Wykazano, że w trakcie reakcji prowadzonej w stosunkowo stężonych roztworach chitozanu, aktywność deacetylazy chityny była hamowana przez obydwa produkty deacetylacji: kwas octowy oraz chitozan ze zmniejszającym się stopniem deacetylacji.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Language:
English
Publication year:
2004
Bibliographic description:
Piotrowska B., Kołodziejska I., Wojtasz-Pająk A.: Factors affecting the deacetylation of chitosans by chitin deacetylase from Mucor rouxii.// . -., (2004), s.0-0
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 84 times

Recommended for you

Meta Tags