Fermentacja w produkcji serów - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Fermentacja w produkcji serów

Abstract

W rozdziale omówiono zagadnienia dotyczące procesów fermentacyjnych zachodzących podczas produkcji serów. Omówiono poszczególne etapy procesu wytwarzania serów dojrzewających oraz sposobów kontroli ich jakości.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Monographic publication
Type:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Title of issue:
Ćwiczenia laboratoryjne z technologii fermentacyjnych przemysłu spożywczego strony 39 - 47
Language:
Polish
Publication year:
2011
Bibliographic description:
Tylingo R., Malinowska-Pańczyk E.: Fermentacja w produkcji serów// Ćwiczenia laboratoryjne z technologii fermentacyjnych przemysłu spożywczego/ Gdańsk: Wydawnictwo Politechniki Gdańskiej, 2011, s.39-47
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 114 times

Recommended for you

Meta Tags