Long chain polyunsaturated fatty acids in smoked Atlantic mackerel and Baltic sprats - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Long chain polyunsaturated fatty acids in smoked Atlantic mackerel and Baltic sprats

Abstract

Wyniki pracy wykazały, że zmienność w składzie kwasów tłuszczowych w surowcu, (makrela, szprot), pochodzącym z różnych dostaw, była większa niż zmiany wywołane wędzeniem i przechowywaniem wędzonego produktu.

Citations

  • 3 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4 8

    Scopus

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
Published in:
FOOD CHEMISTRY no. 94, pages 589 - 595,
ISSN: 0308-8146
Language:
English
Publication year:
2006
Bibliographic description:
Stołyhwo A., Kołodziejska I., Sikorski Z.: Long chain polyunsaturated fatty acids in smoked Atlantic mackerel and Baltic sprats// FOOD CHEMISTRY. -Vol. 94., (2006), s.589-595
DOI:
Digital Object Identifier (open in new tab) 10.1016/j.foodchem.2004.11.050
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 133 times

Recommended for you

Meta Tags