Abstract
Wyniki pracy wykazały, że zmienność w składzie kwasów tłuszczowych w surowcu, (makrela, szprot), pochodzącym z różnych dostaw, była większa niż zmiany wywołane wędzeniem i przechowywaniem wędzonego produktu.
Citations
-
3 7
CrossRef
-
0
Web of Science
-
4 8
Scopus
Authors (3)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Articles
- Type:
- artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
- Published in:
-
FOOD CHEMISTRY
no. 94,
pages 589 - 595,
ISSN: 0308-8146 - Language:
- English
- Publication year:
- 2006
- Bibliographic description:
- Stołyhwo A., Kołodziejska I., Sikorski Z.: Long chain polyunsaturated fatty acids in smoked Atlantic mackerel and Baltic sprats// FOOD CHEMISTRY. -Vol. 94., (2006), s.589-595
- DOI:
- Digital Object Identifier (open in new tab) 10.1016/j.foodchem.2004.11.050
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 133 times