Long chain polyunsaturated fatty acids in smoked Atlantic mackerel and Baltic sprats - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Long chain polyunsaturated fatty acids in smoked Atlantic mackerel and Baltic sprats

Abstrakt

Wyniki pracy wykazały, że zmienność w składzie kwasów tłuszczowych w surowcu, (makrela, szprot), pochodzącym z różnych dostaw, była większa niż zmiany wywołane wędzeniem i przechowywaniem wędzonego produktu.

Cytowania

  • 3 2

    CrossRef

  • 4 1

    Web of Science

  • 4 3

    Scopus

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
Opublikowano w:
FOOD CHEMISTRY nr 94, strony 589 - 595,
ISSN: 0308-8146
Język:
angielski
Rok wydania:
2006
Opis bibliograficzny:
Stołyhwo A., Kołodziejska I., Sikorski Z.: Long chain polyunsaturated fatty acids in smoked Atlantic mackerel and Baltic sprats// FOOD CHEMISTRY. -Vol. 94., (2006), s.589-595
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2004.11.050
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 20 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi