Modeling of chromatographic lipophilicity of food synthetic dyes estimated on different columns - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Modeling of chromatographic lipophilicity of food synthetic dyes estimated on different columns

Abstract

Badano parametry retencyjne wybranych syntetycznych barwników żywności z wykorzystaniem techniki RP-HPLC z wykorzystaniem kolumn z chemicznie modyfikowanym wypełnieniem typu C-8, C-16, C-18 oraz CN.Uzyskane wyniki mogą być podstawą do stwierdzenia, że badane związki charakteryzują się podobnymi parametrami retencyjnymi w stosunku do kolumn z fazą stacjonarną typu C-8, C-16 oraz C-18.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
Published in:
JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE no. 33, pages 2219 - 2229,
ISSN: 1615-9306
Language:
English
Publication year:
2010
Bibliographic description:
Sarbu C., Casoni D., Kot-Wasik A., Wasik A., Namieśnik J.: Modeling of chromatographic lipophilicity of food synthetic dyes estimated on different columns// JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE. -Vol. 33, (2010), s.2219-2229
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 56 times

Recommended for you

Meta Tags