Abstract
W artykule przeglądowym przedstawiono zmiany jakie zachodzą pod wpływem wysokiego ciśnienia w warzywach, owocach i ich przetworach oraz omówiono możliwości wykorzystania techniki wysokociśnieniowej w przemyśle owocowo-warzywnym
Authors (2)
Cite as
Full text
download paper
downloaded 116 times
- Publication version
- Accepted or Published Version
- License
- open in new tab
Keywords
Details
- Category:
- Articles
- Type:
- artykuł w czasopiśmie indeksowanym TR Master Journal List
- Published in:
-
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość
pages 5 - 15,
ISSN: 2451-0769 - Language:
- Polish
- Publication year:
- 2010
- Bibliographic description:
- Malinowska-Pańczyk E., Kołodziejska I.: Możliwości zastosowania wysokiego ciśnienia w przemyśle owocowo-warzywnym// ZYWNOSC-Nauka Technologia Jakosc. -., nr. nr 2(69) (2010), s.5-15
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 109 times