Możliwości zastosowania wysokiego ciśnienia w przemyśle owocowo-warzywnym - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Możliwości zastosowania wysokiego ciśnienia w przemyśle owocowo-warzywnym

Abstract

W artykule przeglądowym przedstawiono zmiany jakie zachodzą pod wpływem wysokiego ciśnienia w warzywach, owocach i ich przetworach oraz omówiono możliwości wykorzystania techniki wysokociśnieniowej w przemyśle owocowo-warzywnym

Cite as

Full text

download paper
downloaded 113 times
Publication version
Accepted or Published Version
License
Creative Commons: CC-BY open in new tab

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie indeksowanym TR Master Journal List
Published in:
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość pages 5 - 15,
ISSN: 2451-0769
Language:
Polish
Publication year:
2010
Bibliographic description:
Malinowska-Pańczyk E., Kołodziejska I.: Możliwości zastosowania wysokiego ciśnienia w przemyśle owocowo-warzywnym// ZYWNOSC-Nauka Technologia Jakosc. -., nr. nr 2(69) (2010), s.5-15
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 107 times

Recommended for you

Meta Tags