Możliwości zastosowania wysokiego ciśnienia w przemyśle owocowo-warzywnym - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Możliwości zastosowania wysokiego ciśnienia w przemyśle owocowo-warzywnym

Abstrakt

W artykule przeglądowym przedstawiono zmiany jakie zachodzą pod wpływem wysokiego ciśnienia w warzywach, owocach i ich przetworach oraz omówiono możliwości wykorzystania techniki wysokociśnieniowej w przemyśle owocowo-warzywnym

Cytuj jako

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuł w czasopiśmie indeksowanym TR Master Journal List
Opublikowano w:
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość strony 5 - 15,
ISSN: 2451-0769
Język:
polski
Rok wydania:
2010
Opis bibliograficzny:
Malinowska-Pańczyk E., Kołodziejska I.: Możliwości zastosowania wysokiego ciśnienia w przemyśle owocowo-warzywnym// ZYWNOSC-Nauka Technologia Jakosc. -., nr. nr 2(69) (2010), s.5-15
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 108 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi