Abstrakt
W artykule przeglądowym przedstawiono zmiany jakie zachodzą pod wpływem wysokiego ciśnienia w warzywach, owocach i ich przetworach oraz omówiono możliwości wykorzystania techniki wysokociśnieniowej w przemyśle owocowo-warzywnym
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pobierz publikację
pobrano 113 razy
- Wersja publikacji
- Accepted albo Published Version
- Licencja
- otwiera się w nowej karcie
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuł w czasopiśmie indeksowanym TR Master Journal List
- Opublikowano w:
-
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość
strony 5 - 15,
ISSN: 2451-0769 - Język:
- polski
- Rok wydania:
- 2010
- Opis bibliograficzny:
- Malinowska-Pańczyk E., Kołodziejska I.: Możliwości zastosowania wysokiego ciśnienia w przemyśle owocowo-warzywnym// ZYWNOSC-Nauka Technologia Jakosc. -., nr. nr 2(69) (2010), s.5-15
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 107 razy