Obszary projakościowe i prośrodowiskowe podlegające doskonaleniu w usługach gastronomicznych - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Obszary projakościowe i prośrodowiskowe podlegające doskonaleniu w usługach gastronomicznych

Abstract

W niniejszej publikacji autorzy zaprezentowali obszary możliwe do doskonalenia zarówno pod kątem jakości jak i środowiska na przykładzie usług gastronomicznych. W tym celu wykorzystany został klasyczny podział działań w zarządzaniu operacyjnym na obszary wejścia, operacji oraz wyjścia.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Published in:
PRACE I MATERIAŁY WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO no. 10, pages 305 - 317,
ISSN: 1732-1565
Language:
Polish
Publication year:
2012
Bibliographic description:
Zieliński G., Szymańska-Brałkowska M.: Obszary projakościowe i prośrodowiskowe podlegające doskonaleniu w usługach gastronomicznych// PRACE I MATERIAŁY WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO. -Vol. 10., nr. no. 3, Part 1 (2012), s.305-317
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 47 times

Recommended for you

Meta Tags