Otrzymywanie i właściwości termostabilnych ŕ-amylaz przydatnych do wytwa-rzania syropów skrobiowych.**2003, 126 s. 29 rys. 29 tab. bibliogr. 200 poz. maszyn. Rozprawa doktorska /29.09.2003/ P. Gdań. Wydz. Chem. Promotor: prof. dr hab. inż. J. Synowiecki. - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Otrzymywanie i właściwości termostabilnych ŕ-amylaz przydatnych do wytwa-rzania syropów skrobiowych.**2003, 126 s. 29 rys. 29 tab. bibliogr. 200 poz. maszyn. Rozprawa doktorska /29.09.2003/ P. Gdań. Wydz. Chem. Promotor: prof. dr hab. inż. J. Synowiecki.

Abstract

.

Author (1)

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Thesis, nostrification
Type:
praca doktorska pracowników zatrudnionych w PG oraz studentów studium doktoranckiego
Language:
Polish
Publication year:
2003
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 49 times

Recommended for you

Meta Tags