The effect of cabbage juices on the activity and expression of GST isozymes in HepG2 cells - Publication - Bridge of Knowledge

Search

The effect of cabbage juices on the activity and expression of GST isozymes in HepG2 cells

Abstract

Wcześniejsze badania pokazały zdolność soków z kapusty białej do indukowania aktywności enzymów detoksykacyjnych. Prezentowane wyniki potwierdziły zdolność fitokompleksu kapusty do stymulacji aktywności enzymów z grupy GST w komórkach HepG2 - modelu ludzkiej wątroby - w szczególności izoenzymów GST-alfa i GST-mi.

Citations

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
Published in:
EJC SUPPLEMENTS no. 6,
ISSN: 1359-6349
Language:
English
Publication year:
2008
Bibliographic description:
Krajka-Kuzniak V., Szaefer H., Bartoszek-Pączkowska A., Czapiewska K., Baer-Dubowska W.: The effect of cabbage juices on the activity and expression of GST isozymes in HepG2 cells// EJC SUPPLEMENTS. -Vol. 6., nr. nr 9 (2008),
DOI:
Digital Object Identifier (open in new tab) 10.1016/s1359-6349(08)71796-8
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 69 times

Recommended for you

Meta Tags