Abstract
Praca zawiera opis właściwości fizykochemicznych i reologicznych hydroksylowanych olejów sojowych zmodyfikownych przy użyciu wybranych bioglikoli.
Authors (3)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Conference activity
- Type:
- publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
- Title of issue:
- 3rd Workshop :''Green Chemistry and nanotechnologies in Polymer Chemistry'', Kraków, 24-26.09.2012 strony 78 - 79
- Language:
- English
- Publication year:
- 2012
- Bibliographic description:
- Głowińska E., Datta J., Haponiuk J.: The rheological properties of hydroxylated soybean oil by using bioglycols// 3rd Workshop :''Green Chemistry and nanotechnologies in Polymer Chemistry'', Kraków, 24-26.09.2012/ ed. S. Michałowski. - Politechnika Krakowska. Kraków: , 2012, s.78-79
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 76 times