The rheological properties of hydroxylated soybean oil by using bioglycols - Publication - Bridge of Knowledge

Search

The rheological properties of hydroxylated soybean oil by using bioglycols

Abstract

Praca zawiera opis właściwości fizykochemicznych i reologicznych hydroksylowanych olejów sojowych zmodyfikownych przy użyciu wybranych bioglikoli.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Conference activity
Type:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Title of issue:
3rd Workshop :''Green Chemistry and nanotechnologies in Polymer Chemistry'', Kraków, 24-26.09.2012 strony 78 - 79
Language:
English
Publication year:
2012
Bibliographic description:
Głowińska E., Datta J., Haponiuk J.: The rheological properties of hydroxylated soybean oil by using bioglycols// 3rd Workshop :''Green Chemistry and nanotechnologies in Polymer Chemistry'', Kraków, 24-26.09.2012/ ed. S. Michałowski. - Politechnika Krakowska. Kraków: , 2012, s.78-79
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 76 times

Recommended for you

Meta Tags