Abstrakt
Praca zawiera opis właściwości fizykochemicznych i reologicznych hydroksylowanych olejów sojowych zmodyfikownych przy użyciu wybranych bioglikoli.
Autorzy (3)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Aktywność konferencyjna
- Typ:
- publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
- Tytuł wydania:
- 3rd Workshop :''Green Chemistry and nanotechnologies in Polymer Chemistry'', Kraków, 24-26.09.2012 strony 78 - 79
- Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2012
- Opis bibliograficzny:
- Głowińska E., Datta J., Haponiuk J.: The rheological properties of hydroxylated soybean oil by using bioglycols// 3rd Workshop :''Green Chemistry and nanotechnologies in Polymer Chemistry'', Kraków, 24-26.09.2012/ ed. S. Michałowski. - Politechnika Krakowska. Kraków: , 2012, s.78-79
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 78 razy