Antiviral activity of bee bread derived from polish apiaries. - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Antiviral activity of bee bread derived from polish apiaries.

Opis

Bee bread is a product of fermentation of bee-collected pollen  and revealed a high nutritional value. Other bee products, such as honey and propolis, are known for their antiviral activity, but bee bread is still under investigation, thus its antiviral potential is still unspecified. For investigation antiviral activity of bee bread samples, cytotoxicity assay, antiviral assay against Influenza A virus and Real-Time PCR was performed. For examination of the correlation between bee bread components and antiviral potential of these products, total phenolic, flavonoid and protein content and glucose oxidase activity of tested extratcs was measured. 

Plik z danymi badawczymi

Metadane_2023.zip
532.3 kB, S3 ETag dd1e3f3a72fe7c90280e02e465bcd87d-1, pobrań: 0
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY
Uznanie autorstwa
Embargo na plik:
2025-03-13

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2024
Data zatwierdzenia:
2024-03-13
Język danych badawczych:
angielski
Dyscypliny:
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/zz4r-7814 otwiera się w nowej karcie
Finansowanie:
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Słowa kluczowe

Cytuj jako

wyświetlono 29 razy