Determination of changes in viscosity of high-fructose syrup stability of pectin hydrogels depending on the temperature (25-96 Celsius degrees). - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Determination of changes in viscosity of high-fructose syrup stability of pectin hydrogels depending on the temperature (25-96 Celsius degrees).

Opis

The rheological characteristics of the high-fructose syrup modified stability of pectin (added in a  concentration 2% m/m) were made on the basis of the viscosity assessment using a Brookfield viscometer with an LV SC4 - 25 spindle and a shear rate of 0,22 s-1 in the temperature range 25-96 ° C. The data allowed selection of optimal conditions for the technological process of manufacturing the final product.

Plik z danymi badawczymi

GF.zip
22.6 kB, S3 ETag 9d6bb7a52c3d954045dd82aa5788c86a-1, pobrań: 19
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
pobierz plik GF.zip

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by-nc-sa 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY-NC-SA
Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
Dane surowe:
Dane zawarte w datasecie nie zostały w żaden sposób przetworzone.
Oprogramowanie:
Excel

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2021
Data zatwierdzenia:
2021-05-28
Język danych badawczych:
angielski
Dyscypliny:
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/xn26-k407 otwiera się w nowej karcie
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Słowa kluczowe

Cytuj jako

wyświetlono 64 razy