Sensory analysis of confectionery products. - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Sensory analysis of confectionery products.

Opis

The data set presents the results of the sensory analysis of confectionery products, which was carried out by the sensory profiling analysis method based on the PN-ISO 11035: 1999 standard – “Sensory analysis - Identification and selection of descriptors for determining the sensory profile using multivariate methods”. The method was used to evaluate the effect of changing the recipe of yoghurt cakes and the sensory quality of products.

Plik z danymi badawczymi

Sensory analysis of confectionery products.xlsx.zip
39.3 kB, S3 ETag 122fcdfd21c30273fe26451fbcdb2784-1, pobrań: 84
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
pobierz plik Sensory analysis of confectionery products.xlsx.zip

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by-nc-sa 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY-NC-SA
Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2017
Data zatwierdzenia:
2020-12-17
Data wytworzenia:
2017
Język danych badawczych:
polski
Dyscypliny:
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/jqpy-1a68 otwiera się w nowej karcie
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Słowa kluczowe

Cytuj jako

wyświetlono 214 razy