Opis
The data set presents the results of the sensory analysis of confectionery products, which was carried out by the sensory profiling analysis method based on the PN-ISO 11035: 1999 standard – “Sensory analysis - Identification and selection of descriptors for determining the sensory profile using multivariate methods”. The method was used to evaluate the effect of changing the recipe of yoghurt cakes and the sensory quality of products.
Plik z danymi badawczymi
Sensory analysis of confectionery products.xlsx.zip
39.3 kB,
S3 ETag
122fcdfd21c30273fe26451fbcdb2784-1,
pobrań: 84
Hash pliku liczony jest ze wzoru
Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count}
gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MBPrzykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
Informacje szczegółowe o pliku
- Licencja:
-
otwiera się w nowej karcieCC BY-NC-SAUżycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
Informacje szczegółowe
- Rok publikacji:
- 2017
- Data zatwierdzenia:
- 2020-12-17
- Data wytworzenia:
- 2017
- Język danych badawczych:
- polski
- Dyscypliny:
-
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- DOI:
- Identyfikator DOI 10.34808/jqpy-1a68 otwiera się w nowej karcie
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
Słowa kluczowe
Cytuj jako
Autorzy
wyświetlono 214 razy