The effect of changes in the concentration of hydroxypropylcellulose on the rheological stability of pectin hydrogels. - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The effect of changes in the concentration of hydroxypropylcellulose on the rheological stability of pectin hydrogels.

Opis

The rheological characteristics of the pectin hydrogel modified by hydroxypropylcellulose (added in a  concetration range from 0.1 to 0.55% m/m) were made on the basis of the viscosity assessment using a Brookfield viscometer with an LV SC4 - 25 spindle and a shear rate of 0,22 s-1 in the temperature range 19-96 ° C.
The data allowed selection of optimal conditions for the technological process of manufacturing the final product.

Plik z danymi badawczymi

pectin.zip
4.5 kB, S3 ETag 44450f9144636655b6dd2c9445e76e30-1, pobrań: 8
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
pobierz plik pectin.zip

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by-nc-sa 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY-NC-SA
Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
Dane surowe:
Dane zawarte w datasecie nie zostały w żaden sposób przetworzone.
Oprogramowanie:
exel

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2021
Data zatwierdzenia:
2021-04-29
Język danych badawczych:
angielski
Dyscypliny:
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/nwb6-yb18 otwiera się w nowej karcie
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Słowa kluczowe

Cytuj jako

wyświetlono 31 razy