Opis
The eThe data set presents the results of the assessment of the impact of roasting raw materials in the form of beetroot and chicory on their antioxidant activity measured by the standard ABTS and DPPH radical tests. The numerical results were compared with the visual assessment of the roasted raw materials. The obtained results confirmed the increase the antioxidant activity of extracts prepared from raw materials with the increase in roasting time, which is the result of the formation of Maillard compounds.
Plik z danymi badawczymi
AO.zip
171.5 MB,
S3 ETag
ca1f50b3855eb9d731c8c8b9a65a9ca0-1,
pobrań: 49
Hash pliku liczony jest ze wzoru
Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count}
gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MBPrzykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
Informacje szczegółowe o pliku
- Licencja:
-
otwiera się w nowej karcieCC BY-NC-SAUżycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
- Dane surowe:
- Dane zawarte w datasecie nie zostały w żaden sposób przetworzone.
Informacje szczegółowe
- Rok publikacji:
- 2020
- Data zatwierdzenia:
- 2020-12-17
- Data wytworzenia:
- 2019
- Język danych badawczych:
- polski
- Dyscypliny:
-
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- DOI:
- Identyfikator DOI 10.34808/tsp8-f875 otwiera się w nowej karcie
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
Słowa kluczowe
Cytuj jako
Autorzy
wyświetlono 120 razy