Ocena właściwości przeciwutleniających i przeciwcukrzycowych oraz wartości odżywczej prozdrowotnych ciastek kruchych sporządzonych na bazie wytłoków owocowych i erytrytolu
Informacje szczegółowe
- Akronim projektu:
- Brak
- Program finansujący:
- MINIATURA
- Instytucja:
- Narodowe Centrum Nauki (NCN) (National Science Centre)
- Porozumienie:
- DEC-2020/04/X/NZ9/00656 z dnia 2020-11-04
- Okres realizacji:
- 2020-11-19 - 2021-11-18
- Kierownik zespołu badawczego:
- dr inż. Ewa Raczkowska
- Realizowany w:
- Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
- Wartość projektu:
- 45 771.00 PLN
- Typ zgłoszenia:
- Krajowy Program Badawczy
- Pochodzenie:
- Projekt krajowy
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 143 razy