Ocena właściwości przeciwutleniających i przeciwcukrzycowych oraz wartości odżywczej prozdrowotnych ciastek kruchych sporządzonych na bazie wytłoków owocowych i erytrytolu - Projekt - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Ocena właściwości przeciwutleniających i przeciwcukrzycowych oraz wartości odżywczej prozdrowotnych ciastek kruchych sporządzonych na bazie wytłoków owocowych i erytrytolu

Informacje szczegółowe

Akronim projektu:
Brak
Program finansujący:
MINIATURA
Instytucja:
Narodowe Centrum Nauki (NCN) (National Science Centre)
Porozumienie:
DEC-2020/04/X/NZ9/00656 z dnia 2020-11-04
Okres realizacji:
2020-11-19 - 2021-11-18
Kierownik zespołu badawczego:
dr inż. Ewa Raczkowska
Realizowany w:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wartość projektu:
45 771.00 PLN
Typ zgłoszenia:
Krajowy Program Badawczy
Pochodzenie:
Projekt krajowy
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 135 razy