A Comprehensive Review of Chemistry, Sources and Bioavailability of Omega-3 Fatty Acids - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

A Comprehensive Review of Chemistry, Sources and Bioavailability of Omega-3 Fatty Acids

Abstrakt

Cytowania

  • 2 0 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 0 4

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  Mateusz Cholewski

    Mateusz Cholewski

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Tomczykowa

    Monika Tomczykowa

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Tomczyk

    Michał Tomczyk

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Nutrients nr 10, wydanie 11,
ISSN: 2072-6643
ISSN:
2072-6643
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/nu10111662
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 3 razy

Meta Tagi