ACE Inhibitory Properties and Phenolics Profile of Fermented Flours and of Baked and Digested Biscuits from Buckwheat - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

ACE Inhibitory Properties and Phenolics Profile of Fermented Flours and of Baked and Digested Biscuits from Buckwheat

Abstrakt

Cytowania

  • 1 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 5

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Henryk Zieliński

    Henryk Zieliński

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Honke

    Joanna Honke

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Topolska

    Joanna Topolska

  • Zdjęcie użytkownika  Natalia Bączek

    Natalia Bączek

  • Zdjęcie użytkownika  Mariusz Piskuła

    Mariusz Piskuła

  • Zdjęcie użytkownika  Wiesław Wiczkowski

    Wiesław Wiczkowski

  • Zdjęcie użytkownika Dr hab. inż. Małgorzata WRONKOWSKA

    Małgorzata WRONKOWSKA Dr hab. inż.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 9, wydanie 7,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods9070847
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 21 razy

Meta Tagi