Alleviative effects of chitosan and ascorbic acid on Petunia × atkinsiana D. Don under salinity - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Alleviative effects of chitosan and ascorbic acid on Petunia × atkinsiana D. Don under salinity

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 1

    Scopus

Autorzy (2)

  • Zdjęcie użytkownika  M. Krupa-Małkiewicz

    M. Krupa-Małkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  B. Smolik

    B. Smolik

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
EUROPEAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE nr 84, wydanie 6, strony 359 - 365,
ISSN: 1611-4426
ISSN:
16114426
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.17660/ejhs.2019/84.6.5
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 6 razy

Meta Tagi