Ammonium Enhances Food Waste Fermentation to High-Value Optically Active l-Lactic acid - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Ammonium Enhances Food Waste Fermentation to High-Value Optically Active l-Lactic acid

Abstrakt

Cytowania

  • 2 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 3

    Scopus

Autorzy (10)

  • Zdjęcie użytkownika  Wenjuan Zhang

    Wenjuan Zhang

  • Zdjęcie użytkownika Ph.D Xianbao Xu

    Xianbao Xu Ph.D

  • Zdjęcie użytkownika  Pingfeng Yu

    Pingfeng Yu

  • Zdjęcie użytkownika  Pengxiao Zuo

    Pengxiao Zuo

  • Zdjęcie użytkownika  Ya He

    Ya He

  • Zdjęcie użytkownika  Hong Chen

    Hong Chen

  • Zdjęcie użytkownika  Yanan Liu

    Yanan Liu

  • Zdjęcie użytkownika  Gang Xue

    Gang Xue

  • Zdjęcie użytkownika  Xiang Li

    Xiang Li

  • Zdjęcie użytkownika  Pedro Alvarez

    Pedro Alvarez

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
ACS Sustainable Chemistry & Engineering nr 8, wydanie 1, strony 669 - 677,
ISSN: 2168-0485
ISSN:
2168-0485
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1021/acssuschemeng.9b06532
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 6 razy

Meta Tagi