Analysis of Antioxidant Capacity and Antimicrobial Properties of Selected Polish Grape Vinegars Obtained by Spontaneous Fermentation - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Analysis of Antioxidant Capacity and Antimicrobial Properties of Selected Polish Grape Vinegars Obtained by Spontaneous Fermentation

Abstrakt

Cytowania

  • 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 0

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Justyna Antoniewicz

    Justyna Antoniewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Jakubczyk

    Karolina Jakubczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Kwiatkowski

    Paweł Kwiatkowski

  • Zdjęcie użytkownika  Dominika Maciejewska-Markiewicz

    Dominika Maciejewska-Markiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kochman

    Joanna Kochman

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Rębacz-Maron

    Ewa Rębacz-Maron

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 26, wydanie 16,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules26164727
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 18 razy

Meta Tagi