Antioxidant potential, mineral composition and inhibitory effects of conifer needle extract on hyaluronidase - prospects of application in functional food - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Antioxidant potential, mineral composition and inhibitory effects of conifer needle extract on hyaluronidase - prospects of application in functional food

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (7)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Elementology wydanie 4/2022,
ISSN: 1644-2296
ISSN:
16442296
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5601/jelem.2022.27.3.2314
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 7 razy

Meta Tagi