Antoxidant enzymes in the liver and gills ofTinca tincafrom various water bodies - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Antoxidant enzymes in the liver and gills ofTinca tincafrom various water bodies

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  R. Drozd

    R. Drozd

  • Zdjęcie użytkownika  R. Panicz

    R. Panicz

  • Zdjęcie użytkownika  D. Jankowiak

    D. Jankowiak

  • Zdjęcie użytkownika  P. Hofsoe

    P. Hofsoe

  • Zdjęcie użytkownika  A. Drozd

    A. Drozd

  • Zdjęcie użytkownika  J. Sadowski

    J. Sadowski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF APPLIED ICHTHYOLOGY nr 30, strony 2 - 6,
ISSN: 0175-8659
ISSN:
01758659
Rok wydania:
2014
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/jai.12420
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi