Application of Chitosan in vitro to Minimize the Adverse Effects of Salinity in Petunia × atkinsiana D. don - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Application of Chitosan in vitro to Minimize the Adverse Effects of Salinity in Petunia × atkinsiana D. don

Abstrakt

Cytowania

  • 1 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 2

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Ecological Engineering nr 19, wydanie 1, strony 143 - 149,
ISSN: 2299-8993
ISSN:
2299-8993
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.12911/22998993/79410
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 4 razy

Meta Tagi