Authenticity Assessment from Sesame Seeds to Oil and Sesame Products of Various Origin by Differential Scanning Calorimetry - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Authenticity Assessment from Sesame Seeds to Oil and Sesame Products of Various Origin by Differential Scanning Calorimetry

Abstrakt

Cytowania

  • 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 27, wydanie 21,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules27217496
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 14 razy

Meta Tagi