Carbon Dioxide Adsorption over Activated Carbons Produced from Molasses Using H2SO4, H3PO4, HCl, NaOH, and KOH as Activating Agents - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Carbon Dioxide Adsorption over Activated Carbons Produced from Molasses Using H2SO4, H3PO4, HCl, NaOH, and KOH as Activating Agents

Abstrakt

Cytowania

  • 1 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3

    Scopus

Autorzy (9)

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Kiełbasa

    Karolina Kiełbasa

  • Zdjęcie użytkownika  Şahin Bayar

    Şahin Bayar

  • Zdjęcie użytkownika  Esin Varol

    Esin Varol

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Sreńscek-Nazzal

    Joanna Sreńscek-Nazzal

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Bosacka

    Monika Bosacka

  • Zdjęcie użytkownika Dr inż. Piotr Miądlicki

    Piotr Miądlicki Dr inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Jarosław Serafin

    Jarosław Serafin

  • Zdjęcie użytkownika  Rafał Wróbel

    Rafał Wróbel

  • Zdjęcie użytkownika  Beata Michalkiewicz

    Beata Michalkiewicz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 27, wydanie 21,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules27217467
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 11 razy

Meta Tagi