Changes in selected parameters related to proteolysis during ageing of dry-cured pork loins inoculated with probiotics - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Changes in selected parameters related to proteolysis during ageing of dry-cured pork loins inoculated with probiotics

Abstrakt

Cytowania

  • 1 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 2

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Chemistry nr 139, wydanie 1-4, strony 67 - 71,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
03088146
Rok wydania:
2013
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2013.01.079
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 14 razy

Meta Tagi