Changes in the Quality of Old Apple Cultivars After Freeze-Drying - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Changes in the Quality of Old Apple Cultivars After Freeze-Drying

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Fryderyk Sikora

    Fryderyk Sikora

  • Zdjęcie użytkownika  Sabina Lachowicz

    Sabina Lachowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Ireneusz Kapusta

    Ireneusz Kapusta

  • Zdjęcie użytkownika  Marek Dylawerski

    Marek Dylawerski

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Zyska

    Wojciech Zyska

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. inż. Ireneusz Dariusz Ochmian

    Ireneusz Dariusz Ochmian prof. dr hab. inż.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology nr 24, wydanie 2, strony 175 - 185,
ISSN: 2344-150X
ISSN:
2344-150X
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.2478/aucft-2020-0016
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 25 razy

Meta Tagi