Chemical and Enzymatic Changes of Different Soils during Their Acidification to Adapt Them to the Cultivation of Highbush Blueberry - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Chemical and Enzymatic Changes of Different Soils during Their Acidification to Adapt Them to the Cultivation of Highbush Blueberry

Abstrakt

Cytowania

  • 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Agronomy-Basel nr 11, wydanie 1,
ISSN: 2073-4395
ISSN:
2073-4395
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/agronomy11010044
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 28 razy

Meta Tagi