Combined Effect of Sonication and Acid Whey on Antioxidant and Angiotensin-Converting Enzyme Inhibitory Activities of Peptides Obtained from Dry-Cured Pork Loin - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Combined Effect of Sonication and Acid Whey on Antioxidant and Angiotensin-Converting Enzyme Inhibitory Activities of Peptides Obtained from Dry-Cured Pork Loin

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 10, wydanie 13,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app10134521
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 58 razy

Meta Tagi