Comparative analysis of the quality parameters and the fatty acid composition of two economically important Baltic fish: cod, Gadus morhua and flounder, Platichthys flesus (Actinopterygii) subjected to iced storage
Abstrakt
Cytowania
-
1
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1
Scopus
Autorzy (3)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
ACTA ICHTHYOLOGICA ET PISCATORIA
nr 47,
wydanie 3,
strony 249 - 258,
ISSN: 0137-1592 - ISSN:
- 0137-1592
- Rok wydania:
- 2017
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3750/aiep/02052
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 42 razy